(Artikelnr: 34014)
Complete koplamp poets herstel set. 
Gebruik voor het beste resultaat een elektrische polijst- of (accu) boormachine.
Als je met de hand polijst, polijst dan met tenminste 200 ronddraaiende bewegingen met de klok mee.

2x P800 slijpschijven
2x P1200 slijpschijven
2x P2000 slijpschijven
1x 85 g polijstpasta
2x 3,0 ml UV-beschermende vloeistof
1x afplakband
1x wolpolijstschijf
1x Witte sponsschijf
1x mondstuk, draad M10

Stap 1 Reinig het oppervlak: Reinig het kunststof van de koplamp met water. Plak het gebied rond de lens af om krassen op gespoten oppervlakken te vermijden. Schuren van de koplamp: Maak de schuurschijf nat en maak hem vast aan de meegeleverde houder. Schuur met drie verschillende korrelgroottes om ernstige vergeling, dofheid en roest volledig te verwijderen. Gebruik de schuurschijven van grof naar fijn: P800, P1200, P2000.

Stap 2 Polijst de koplamp: Maak de wol polijstschijf vast aan de houder en breng de polijstpasta aan. Polijst de lens van de koplamp tot de glans is hersteld naar nieuwstaat..

Stap 3 Bescherm de koplamp: Maak de lens van de koplamp schoon en zorg ervoor dat deze droog is voordat je de beschermlaag aanbrengt.
Gebruik het spons schijfje en breng de beschermingsvloeistof gelijkmatig aan op het oppervlak van de koplamp. Let er hierbij op dat je dit niet direct in het zonlicht aanbrengt. De beschermingsvloeistof zal, volledig uitgehard, een laagje op de koplamp vormen. Laat de vloeistof minstens 2 uur drogen in direct zonlicht. Na stap 3 dient de lens van de koplamp droog te blijven gedurende 24 uur.

Artikelnummer

34014 

€ 12,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Demarktbijuthuis

Voor 15 uur besteld morgen in huis.