Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Artikel 1 – Koopovereenkomst
Na het plaatsen van een bestelling op "demarktbijuthuis" is de koopovereenkomst van toepassing.
 
Artikel 2 – Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.
Alle prijzen zijn in euro’s. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds lopende orders.
 
Artikel 3 - Bezorging en bezorgkosten
3.1 U kunt ervoor kiezen om uw bestelling (na gemaakte afspraak) zelf op te komen halen. Hier zijn verder geen bezorgkosten aan verbonden.
 
3.2 Verzendkosten binnen Nederland:
U betaalt 5 euro verzendkosten tot een bestelling van 60 euro. Boven de 60 euro zijn de verzendkosten gratis.
 
3.3 Verzendkosten naar België:
Voor verzendingen tot 10 KG naar België betaald u €9,99 aan verzendkosten.
Boven de 10 kg bedragen de verzendkosten € 19,90.
 
3.4 "demarktbijuthuis" maakt bij de verzending gebruik van de diensten van postNL.
 
Artikel 4 – Levering
4.1 Bestellingen worden vrijwel altijd binnen 24 uur, en maximaal tot 48 uur, na ontvangst van betaling, verzonden.
Levering vind dan plaats binnen 24 uur. (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden)
 
4.2 Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat.
U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts indicatief en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
 
4.3 Indien een besteld artikel (tijdelijk) niet op voorraad is, kan dit een langere levertijd betekenen. Uiteraard word u hiervan direct op de hoogte gesteld. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding van de koopovereenkomst binnen enkele dagen op uw rekening teruggestort.
 
Artikel 5 – Uitverkochte artikelen / Manco
Als een artikel uitverkocht is krijgt u hier bericht over. U kunt dan het bedrag retour ontvangen. Indien een artikel niet geleverd is (manco) kunt het aankoop bedrag retour ontvangen of wij sturen het artikel na.
 
Artikel 6 – Betaling
Betaling kan op de volgende manieren plaatsvinden:
• Contante betaling bij ophalen ,u betaald geen verzendkosten.
• Bestellingen kunt u eenvoudig betalen middels Paypal, IDeal enz
 
Artikel 7 - Garantie
Natuurlijk wordt uw bestelling met de grote zorg uitgevoerd. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn met uw bestelling, dan gelden de volgende bepalingen.
U kunt beschadigde artikelen, in overleg aan ons retourneren. U dient eventuele beschadigingen aan onze producten binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden.
Een defect artikel word door ons vervangen of vergoed, eventuele gevolg / vervolg schade word niet door ons vergoed.
Wanneer een retour het gevolg is van een fout van demarktbijuthuis, neemt demarktbijuthuis de verzendkosten voor zijn rekening, u krijgt de gemaakte verzendkosten teruggeboekt op uw rekening.
Wij nemen geen ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten in ontvangst!
 
Artikel 8 - Retouneren / Annuleren
8.1 U heeft een bedenktijd van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren.
Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten.
Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt, u draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending, "Demarktbijuthuis" zal het aankoopbedrag binnen enkele dagen terugstorten op uw rekening.
 
8.2 "Demarktbijuthuis" stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten.
U dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor de producten voor de betreffende doelgroep te beoordelen.
"demarktbijuthuis" stelt zich ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant.
 
8.3 Iedere bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd . Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan demarktbijuthuis via het contactformulier.
Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden.
U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.
 
8.4 Indien u niet binnen 24 uur de bestelling heeft geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, brengen wij u €6,75 administratiekosten in rekening.
 
8.5 Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is "Demarktbijuthuis" genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.
 
8.6 Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan "demarktbijuthuis" heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
 
Artikel 9 - Betalingsvoorwaarden
Voor zover niet anders bepaald, dient elk verschuldigd bedrag binnen 8 dagen na het tot stand komen van de overeenkomst te worden voldaan.
Artikel 10 - Aansprakelijkheid
"demarktbijuthuis" is niet aansprakelijk voor verlies of schade die is ontstaan tijdens transport. "demarktbijuthuis" verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen zodat de kans op schade tot een minimum beperkt wordt.
"demarktbijuthuis" is niet aansprakelijk als de door uw verstekte gegevens niet correct zijn. U dient dan ook altijd naar waarheid het bestelformulier in te vullen.
 
Artikel 11 – Acties
Over de acties van "demarktbijuthuis" kan niet worden gecorrespondeerd. Acties gelden zolang de voorraad strekt.
 
Artikel 12 - Wijzigingen algemene voorwaarden
Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst geldig was.
 
Artikel 13 - Privacy Beleid
De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in klantenbestand van "demarktbijuthuis". In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt strikt vertrouwelijk gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en zal nooit aan derden worden verstrekt.
 
Artikel 14 - Geschillen
14.1 Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 
14.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar "demarktbijuthuis" is gevestigd bevoegd, tenzij "demarktbijuthuis" voor de rechter van uw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.